Päivitetty 7.9.1999 - uusimmat kommentit sivun lopussa
Paina selaimesi reload-painiketta - varmistat uusimpien viestien näkymisen!


Tosi mahtava ja mieleenpainuva tilaisuus: sai tavata pitkästä, pitkästä aikaa "vanhoja" opiskelukavereita ja kuulla heidän myöhemmistä vaiheistaan ym... Milloin tavataan uudelleen? Voisiko tiheämmin järjestää suppeampien porukoiden tapaamisia? Kerran vielä kiitokset vaivaa nähneille!

Seppo Kemppainen
Biologi- ja maantieteilijätapaaminen oli tosi mahtava tapahtuma. Siitä suuret kiitokset kaikille järjestäjille. Laatua on aika vaikea kohottaa, mutta tiheyttä voisi kyllä lisätä. Oli tosi mukava tavata vanhoja opiskelukavereita ja opettajia, joista suurta osaa ei ollut tavannut lähes 30 vuoteen. Esan ottamat hienot kuvat säilyttävät tilaisuuden muistoissa. Olen kopioinut jo huomattavan osan sähköisistä kuvista.

Juhani Häggman


Oulussa kaksi päivää vanhoja 60-luvun tuttuja 30 vuotta haihtui pikkuhiljaa palattiin menneisyyteen Sitten sunnuntai auto kohti etelää Limingassa Oulu takana arki mieleen paluu nykyisyyteen.

Tapani Hyytinen


Kiitollisuutta jota minä ja aivan varmasti kaikki Oulussa juhlineet tunnemme, ei pysty millään sanoin välittämään. Ainakin tällainen vanha parta, Oulussa ehdottomasti parhaat nuoruusvuotensa viettänyt aktivisti elää viime viikonloppua yhä. Olen hyvin onnellinen ja samalla surumielinen. Voi hyvin olla niin, että tämä oli minulle ja monelle muulle ensimmäinen ja samalla viimeinen yhdessäolo. Ennusmerkkikin on jo: Syntaksiksen hieno rintamerkki, jonka muistin kiinnittää takkiini ennen lähtöäni, ei enää ole siinä. Junassa se vielä oli. Veikö sen makuuvaunukumppanini, partainen jenkki kokoelmiinsa harvinaisuutena vai putosiko se johonkin aivan viime metreillä, en tiedä. Jos löytyy sittenkin. Saako merkkiä vielä? Ei se tietenkään ole enää sama kuin alkuperäinen, aivan ensimmäisiä kappaleita edustanut, mutta kuitenkin.

Tapaaminen viritti minut taas miettimään kirjoittamista näistä pohjoisista aiheista. Olen niin kalkkis, että en painanut mieleeni WSOY:n edustajan nimeä, joka taitaa olla nuorempaa opiskelijaikäpolvea kuin se, jota minä opetin. Jos hän on WSOY:n leivissä toimituspuolella, voisin ottaa yhteyttä. Olen viimeiksi kirjoittanut Weilin+Göösin opukseen eli tavallaan jo WSOY:n "kirjailija". Arvelen toisaalta, että siellä Oulussa toimiva Pohjoinen saattaisi olla parempi paikka yrittää näitä jo vähän muistelmapuolelle meneviä tekstejä. Joitakin oikein hyviä valokuvia minulla on ja nekin alkavat pian haalistua, joten...On pakko harkita ja neuvotella. Kuten tiedätte, kaikki kirjoitettu ei kelpaa enkä jaksa enää nähdä vaivaa sellaisesta, jota ei sitten kukaan huolikaan, vaikka innokas kirjoittaja yhä olen. Siis nimi ja osoite.

Lopuksi: Toivon kaikesta sydämestäni, että voitte tuntea tehneenne todella hyvän työn. Se on paras palkkio ja antaa voimaa moneen muuhun. Jos pienempiä tapaamisia tulee myöhemmin, tulen kutsuttaessa sellaisiin, joissa on minut tuntevaa väkeä. Niitä kannattaa järjestää. Meillä on hyviä kokemuksia yhden vuosikurssin tapaamisista täällä Turussa.

Hyvää kesää

Ipi (Ilpo Haahtela)


Haluan esittää teille tuhannet kiitokset hauskasta ja ikimuistoisesta viikon lopusta. Kyllä tätä tilaisuutta monet olivat hartaasti odottaneetkin. Te olitte nähneet suuren vaivan meidän muiden viihdyttämiseksi ja onnistuitte siinä erinomaisesti. Juhlasta tulikin vuosituhannen lopun tärkein tapahtuma ainakin allekirjoittaneen mielestä. En tiedä miten voisin teitä järjestäjiä kyllin kiittää siitä kaikestä. Monin terveisin

Heikki Haarakangas
Kiitos Teille kaikille tilaisuuden järjestämisestä ja siitä vaivannäöstä, >jota olitte tehneet saadaksemme meidät kaikki koolle. Meistä osallistujista se oli ainakin todella mukavaa ja varsinkin, kun arvuuttelimme toisiemme nimiä kymmenen kiloa, kaksikymmentä vuotta ja sata ryppyä sitten..... Toistetaanko joskus!

Terv

Sisko Piekkola


Kiitokset mukavasta kurssitapaamisesta. Tilaisuus oli erittäin onnistunut. Terveisin

Leena Rasilo
Suurkiiitos kaikille juhlan järjestäjille ja asiaan vaikuttaneille. Juhlat olivat upeat, samoin kuvat näin tuoreeltaan! Keväiset lähes kesäiset terveiset Espoon Kivenlahdesta t. Sirpa

Sirpa Sirviö


Parhaat kiitokset minunkin puolesta kaikille, jotka tekivät työtä tapaamisemme onnistumiseksi. Tällä tilaisuudella varmaan oli se paljon puhuttu "sosiaalinen tilaus". Hymy oli herkässä ja nauru raikui. Siitä tulikin mieleeni, että monilla ammattikunnilla on oman alansa vitsikokoelmia. Biologeilla varmaan on myös sellaisia hauskoja sattumuksia ja naurunaiheita, jotka ovat ammattikunnalle tyypillisiä ja jotka eivät ehkä muissa herätä samanlaista riemastusta. Ehkäpä niitäkin kannattaisi joskus koota yhteen. Omasta puolestani voin kertoa erään mielestäni tähän sopivan jutun. Tosin vitsit ovat parhaimmillaan puhuttuina, kun ne kerrotaan oikeassa sosiaalisessa yhteydessä ja sopivalla tavalla väritettynä. Mutta yritän nyt kirjallisesti. Tämä tapahtui muutama vuosi sitten Haminan suunnassa. Opetin ekologiaa eräälle kaupallisen koulutuksen saaneelle täydennyskoulutusryhmälle. Kurssilaisilla ei ollut juuri minkäänlaista kosketusta luonnontuntemukseen, joten päätin viedä heidät luontoretkelle. Kohteeksi valitsin kuuluisan Vilkkilän turan Virolahdella. Oli kaunis alkukesän päivä ja näimme paljon lintuja ja kasveja. Minun luonnontuntemukseni teki suuren vaikutuksen. Teimme sitten tulet, keitimme kahvit ja paistoimme makkaraa. Siinä istuessamme päältämme lensi matalalla kalasääski kynsissään hauki. Minä tietysti heti kuulutin, että tuolla lentää kalasääski, sillä on hauki kynsissään, hauki painaa 1,4 kiloa. Seurasi hetken kunnioittava hiljaisuus ja kurssilaiset katselivat toisiaan. Sitten muuan nuori nainen kysyi arasti: "Mistä sen hauen painon niin tarkasti pystyy arvioimaan ?"

Heikki Haapala


Tervehdys ! Kiitokset kaikille teille tilaisuuden järjestäjille ja puuha-ihmisille. Olipa tosi hyvä juttu tämä tapaaminen ja muistelointi. Taitaa olla vanhuus tulossa, koska vanhat asiat alkavat saada tällaista hohtoa ja tunnetta.

Pasasen Maija ja Seppo
Kaikki nämä vuodet olen muistellut, miten hykerryttävän hauskoja opiskeluajat olivat. Välillä epäilinkin, että aikakohan se vain kultasi muistot. Mutta viime viikonloppuna tuli todistetuksi, että biologit ovat kuin ovatkin aivan oma ihmisrotunsa (ssp. Biologiae)! Toivottavasti tuo tapaaminen ei jäänyt joutsenlauluksemme. Järjestäjille runsas sylillinen ruusuja (vaikkapa Rosa rugosa)!

Synnöve Huovinen
Mahtava juttu! Kiitos kaikille järjestelijöille - tapaamisesta jäi hykerryttävä olo.

Pirkko Kangas
Kaunein kiitos järjestäjille!! Sanat ovat aina tällaisessa tilanteessa niin kovin köyhät.Juhlat olivat todella mieleenpainuvat ja mikä logistiikka kaiken takana on ollutkaan. Kiitän myös tästa fantastisesta mahdollisuudesta nähdä otetut valokuvat. Toivotan kaikille oikein kaunista kesää ja toivottavasti ei kulu 30 vuotta seuraavaan tapaamisiin.

Nina Nordström ( os Forsblom)
Olipa upea tapaaminen. Näillä muistoilla elää pitkään. Suurkiitos kaikille tapahtuman järjestäjille - erityi- sesti Elsalle ja Jatalle. Aurinkoista kesää! Mari ja Kauko Uino

Kauko Uino


Olipa riemullista ja piristävää tavata, Ja Hailuodon retki vielä lisäksi. Järjestäjät anasaitsevat renikat ruusunterälehdillä. Ja vieraathan ne tekevät juhlan.

Ritva Hiltunen


Rakkaat biologit ja maantieteilijät! Kiitos teille kaikille jotka olitte mukana! Teidän läsnäolonne teki tapaamisesta ikimuistettavan juhlan. Vaikka aikaa piti olla riittämiin, moni ystävä ja tuttu vuosien takaa jäi kuitenkin jututtamatta, siitä pahoitteluni. Korjataan asia seuraavassa tapaamisessa! Anterolle (Tenhunen) kiitokset kaupunkikävelyn ryhdikkäästä liikkkeelle saattamisesta ja tuomiokirkkovierailun järjestelyistä. Suurkiitos myös erinomaiselle laulunjohtoryhmälle (Heikki Vesajoki, Erkki Kohonen, Matti Häkkilä, Jukka Häikiö)! Niinkuin Ilpokin (Haahtela) viestitti, kaikki tuossa viikonvaihteessa koettu palaa vieläkin tuon tuosta ("lämpöisinä ailahduksina") myös minun mieleeni. Muuten, kadotitko silmälasisi juhlassa? Juhlapaikalta korjattiin talteen metallisankaiset lasit, "Pattaya Optical"-kotelossa. Kerro, mihin osoitteeseen voimme lasit lähettää. Hyvää kesää kaikille!

-Ahti Pyörnilä-


Ystävät Hyvät

Kiitos seurastanne kaksipäiväisellä suurenmoisella elämysmatkalla! "Matkaoppaille" kiitos ohjelman hyvästä suunnittelusta ja toteuttamisesta! Kuten aina, matkalta toipuminen vie oman aikansa, ja muistoissa olen palannut noihin hetkiin yhä uudestaan(kiitos myös internetin). Hyvää kesää kurssikavereille ja koko porukalle!

Terv. Tuire Pikkarainen(os. Junes)


Sydämelliset kiitokset kaikille osallistujille ja kaikille, jotka myötävaikuttivat tapaamisen onnistumiseen.Tiesimme ilmoittautumisten perusteella, että viikonlopusta tulee mahtava, mutta silti odotuksemme ylittyivät - hieno päätös vuosituhannelle. Kiitokset Esalle ja Pertsalle kuvista; on tulostettu ja tunnistettu. Terveiset myös Kaarina Niskalalta. Oli kuulema mieluisaa opastaa iloista joukkoamme. Hän toivotti meidät uudelleenkin Ouluun. Kai koottua osoitteistoa on jotenkin hyödynnettävä, mutta ei kuitenkaan kannattane odottaa kolmeakymmentä vuotta ja eri toiminnoille lienee parasta varata oma päivänsä.

Viikonlopun 29.-30.5 ja ja äsken katsotun Oulu palaa-dokumentin lumoissa aurinkoista kesää kaikille toivottaen

Elsa Kangas


Milloin pistetaan uusiksi!!! Kuin ei olisi erossa oltukaan ja etta ne kaikki vanhat tutut sielta kuoriutuivat vuosien kasaamista kerroksista. Kiitos kaikille ja erityisesti jarjestajille. Tellervo

Tellervo Valtonen


[Takaisin]